Op zoek naar eden hotel amsterdam?

Hampshire Hotel Eden Amsterdam.
Hampshire Hotel Eden Amsterdam heeft een gunstige ligging in hartje Amsterdam en is eenvoudig te bereiken vanuit grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Pal voor het hotel ligt een tram en bushalte, en in de naaste omgeving zijn voldoende parkeergelegenheden om uw auto kwijt te kunnen.
parking schiphol
Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden VVV NL.
Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden. Het hotel ligt aan de Amstel rivier, hierdoor heb je een mooi uitzicht op de verlichte bruggen en de voorbij varende schepen. Winkels, hét uitgaansgebied van Amsterdam, met de diverse terrassen, trendy bars en clubs, Carré, en de Stopera liggen op slechts enkele minuten wandelen van het hotel.
Amsterdam
Hampshire Hotel Eden Amsterdam Amsterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Hampshire Hotel Eden Amsterdam. Alle dingen om te doen in Amsterdam. Activiteiten in de omgeving van Hampshire Hotel Eden Amsterdam. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
ophangen
Hampshire Eden Hotel Amsterdam Nederland Amsterdam Booking.com.
Zojuist geboekt in Amsterdam: 126 hotels zoals Hampshire Hotel Eden Amsterdam zijn zojuist geboekt op onze site. 6 redenen om te kiezen voor Hampshire Hotel Eden Amsterdam. Redenen om bij ons te boeken. Beheer uw reserveringen online. 4324 onafhankelijke beoordelingen.
glaszetter zeist
Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden Inris.
Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden. Home / Projects / Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden. Het Hampshire Hotel Eden Amsterdam ligt in het centrum van Amsterdam, met het beroemde Rembrandtplein net om de hoek. Het biedt moderne accommodatie met een flatscreen-tv, en in het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
vochtbestrijding
Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden I amsterdam.
Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden. Het driesterren Eden Hotel Amsterdam Hampshire Eden is perfect gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, direct naast het beroemde Rembrandtplein. Het hotel is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.
Amsterdam
Hotel Hampshire Hotel Eden Amsterdam, Amsterdam trivago.nl. trivago. trivago.
Over Hampshire Hotel Eden Amsterdam. The Hampshire Hotel Eden Amsterdam is in a unique location. Right on the Amstel and with an abundance of hot spots within easy reach: Rembrandtplein, the Stopera, Waterlooplein, De Kleine Komedie and Theater Carré. Various museums are close by including Rembrandthuis Museum and Foam photography museum.
Hampshire Hotel Eden Amsterdam Nederland via Hotels.nl.
In de omgeving van het Hampshire Hotel Eden Amsterdam is veel te doen: een drankje drinken op een van de terrassen rond het Rembrandtplein, bloembollen en souvenirs kopen op de drijvende bloemenmarkt, een theatervoorstelling bezoeken in Theater Carré, of rondstruinen op het Waterlooplein.

Contacteer ons